Webdesign

Online gaat alles erg snel vooruit en dan is het niet altijd makkelijk om bij de les te blijven. Vertrouw je website gerust aan ons toe. Zowel technisch als grafisch ga je dan met een gerust gemoed het wereldwijde web tegemoet.

Brand Identity

Je merk moet overeenkomen met wat je doet en hoe je je bedrijf in de markt wil zetten. Het is een manier om je te onderscheiden en positioneren. Doe beroep op onze diensten en wij denken graag met je mee en zoeken naar een evenwicht in dit digitale tijdperk.

Mobile & Responsive

Mobiele gebruikers worden steeds talrijker. Zorgen dat je website ook voor hen even optimaal bezocht kan worden, kan zeker het verschil maken. Al onze websites zijn dan ook geoptimaliseerd voor elk type scherm.

Social Media

Welk sociaal medium past bij je bedrijf en hoe bereik je ze? Wij helpen je mee om dit in kaart te brengen en kunnen je ideeën vertalen naar de verschillende platformen.

Banners

Een banner op een website, social media of simpelweg voor een print advertentie. Zowel online HTML5 banners of skins als offline banners kan je ons toevertrouwen.

SEO

Via een optimale structuur en opbouw van je website, streven we naar een goed evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en het groeperen van de content en informatie op een manier dat het voor zoekmachines duidelijk is waarover het gaat.

Copywriting

Goede en vlotte copy zorgt niet alleen voor een aangename website. Weinig inspiratie om je bedrijfsactiviteiten in leesbare content te vertalen? Wij helpen je graag mee op weg.